Rompetorin tyhjennysmyynti!

Valokuvausvarusteita ja tietokonetarvikkeita

Vanha huusholli on tyhjennysvaiheessa ja sen kätköistä tuppaa löytymään kaikenlaista ajan kanssa kerääntynyttä tarpeellista tavaraa, jotka eivät loppujen lopuksi muuttokuormaan lähteneet. Tyhjentelen siis tässä vanhaa omakotitaloa, joka lähti myyntiin. Monelle näistä olisi ehkä vieläkin käyttöä, mutta tila on nykyään rajallista. Siksi toivon, että tämä tarpeisto saisi uuden elämän hyvissä kodeissa.

Täällä on valokuvausvarusteita ja toimivia tietokonehärpäkkeitä.  Kaikki romppeet on tutkittu ja toimiviksi todettu, jos jotakin puutetta on, se on mainittu esittelytekstissä ja otettu huomioon hinnassa. En ole ihan hatusta temponut näitä hintoja, vaan olen hakenut maailmalta samojen tai vastaavien kapistuksien myynti-hintoja ja kohtuullistellut niitä. Tarkoitus on tyhjentää koko huusholli, joten aina kannattaa myös esittää järkeviä tarjouksia. Moni on jo saanut uuden omistajan, osa meni jo esittelyissä ennen kuin ne tänne kerkisin saamaan. Mutta vielä on kamaa jäljellä reilusti yli omien tarpeiden ja päivitän tätä sivua, kun jotakin kelvollista tulee eteen. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla suoraan esittelytekstin alla olevasta napista. Kerron mielihyvin lisää.

Kaikki kamppeet löytyvät Itä-Helsingistä, tarkempia ohjeita kiinnostuneille sähköpostissa.

T: Jussi Leppänen

P.S. Sovittelen paikan päälle jatkossa ajankohtia kiinnostuksen mukaan, jolloin tavarat ovat nähtävissä ja kokeiltavissa. Kaupat tehdään käteisellä paikan päällä.

Alla olevista linkeistä pääset katsomaan myytäviä tavaroita