Toimivia ja käyttökelpoisia tietoteknisiä vempaimia

Joillakin alueilla it-puolellakin tekniikka ei juuri muutu, ja tässä on valikoima laitteita, joilla on vielä käyttöikää jäljellä pitkään. Reitittimiä, kytkimiä, midi-sovittimia musiikin tekoon jne. Jollekin asianharrastajalle MacPro -kone vuodelta 2006. Se myös toimii.

Mac pro vuosimallia 2006

Vanha kunnon työhevonen kaipaa eläkkeelle. Paikat neljälle – viidelle kovalevylle. vehje toimii, mutta muuten en sen sielunelämästä osaa sanoa. kovalevyt poistetaan ennen kuin tämä siirtyy eteenpäin.

Ja löytyypä näitä runkoja vintistä toinenkin, joskin vielä vanhempaa mallia. Soveltuu pienellä modaamisella vaikka yöpöydäksi tai baarikaapiksi.

Tarjouksia otetaan vastaan…

8 -kanavainen midisovitin AMT-8 USB

Kotistuion perustyökalu midisovitin, jolla sähköiset soittopelit saa yhdistettyä studiosoftiin. Tämäkään keskintö ei ole vuosien saatossa muuttunut mihinkään. Ei käytön jäkiä, tsekkaa soveltuvuus omaan systeemiisi. 50€ tehtaan pakkauksessa.

Telewell ADSL + modeemi

Toimiva ADSL 2+ modeemi neliporttisella kytkimellä ja palomuurilla, malli TW-EA501. Toimintavarma modeemi, joka jäi pois käytöstä uuden himan erilaisen systeemin takia. 20€.

Applen näppiksiä

Toimivia Applen perinnenäppäimistöjä niille, joita nykymeno littananäppäimistöineen hirvittää. 1 langallinen ja 1 langaton 10/20€

D-link DGS-10160 gigabit ethernet kytkin

16-porttinen ethernet kytkin, soveltuu vaikka serverikokoonpanoihin tai back-up asemien yhteydenpitäjäksi. Räkkiraudat ja tehtaanpakkaus. Hinta 40€

Xerox Phaser 6300 lasertulostin

Kunnon toimistotyöjuhta, joka on ollut kotikäytössä, tällä on tehty tulosteita yhteensä 40704, mikä on tälle koneelle todella vähän. Tämä käy isonkin toimiston tulostustarpeisiin, kone on nopea ja laadukas. Tulostaa kaikille lasermedioille, kirjekuoret ja tarrat nipuissa jne. Etherenet liitäntä ja kaikki käyttöohjeet. Koneen lisäksi tulee käyttämätön Imaging Unit, joka on lasetulostimen kallein osa, edellinen on vähän aikaa sitten asennettu, mutta vahingossa näitäkin tuli kaksi ostettua. Myös käyttämätön Roller Unit mukaan. Näiden varaosien yhteisarvo on jo useita satoja, ja tämä kone lähtee SATASELLA mukaan. Halpislasereita saa muutamalla satasella, mutta ei näitä työhevosia 🙂 Ota kantoapua mukaan, tämä on tukevasti tehty kone.

Maranz kannettava digitallenin

Tähän menee Compact Flash -kortit ja siinä on kaksi XLR-liitintä ammattimikrofoneille, tukee phantom syöttöä. Värkki toimii neljällä AA-patterilla tai akulla, ja verkkolaite ja manuaalit mukana. Oiva vempele hyödyntää vanhat pienet CF kortit. Jos näyttää siltä, että CF-kortteja ei repusta löydy, niin saat mukaan pienen pinon niitäkin.

Noutohinta 40€

Da-Lite valkokangas 2 m

Seinään kiinnitettvä vaalean harmaalla kotelolla varustettu valkokangas, joka antaa kuvillesi kirkaan ja luonnollisen sävyn. Toimii mainiosti tykkiesitykissä ja elokuvatkin voi katsoa 2 m leveinä valkokankaalta. Menee helposti piiloon esim verhojen otsalaudan tms taakse.  Noutohinta 50€