Toimivia ja käyttökelpoisia tietoteknisiä vempaimia

Joillakin alueilla it-puolellakin tekniikka ei juuri muutu, ja tässä on valikoima laitteita, joilla on vielä käyttöikää jäljellä pitkään. Reitittimiä, kytkimiä, midi-sovittimia musiikin tekoon jne. 

8 -kanavainen midisovitin AMT-8 USB

Kotistuion perustyökalu midisovitin, jolla sähköiset soittopelit saa yhdistettyä studiosoftiin. Tämäkään keskintö ei ole vuosien saatossa muuttunut mihinkään. Ei käytön jäkiä, tsekkaa soveltuvuus omaan systeemiisi. 50€ tehtaan pakkauksessa.

D-link DGS-10160 gigabit ethernet kytkin

16-porttinen ethernet kytkin, soveltuu vaikka serverikokoonpanoihin tai back-up asemien yhteydenpitäjäksi. Räkkiraudat ja tehtaanpakkaus. Hinta 40€

Telewell ADSL + modeemi

Toimiva ADSL 2+ modeemi neliporttisella kytkimellä ja palomuurilla, malli TW-EA501. Toimintavarma modeemi, joka jäi pois käytöstä uuden himan erilaisen systeemin takia. 20€.

Applen näppiksiä

Toimivia Applen perinnenäppäimistöjä niille, joita nykymeno littananäppäimistöineen hirvittää. 1 langallinen ja 1 langaton 10/20€

Maranz kannettava digitallenin

Tähän menee Compact Flash -kortit ja siinä on kaksi XLR-liitintä ammattimikrofoneille, tukee phantom syöttöä. Värkki toimii neljällä AA-patterilla tai akulla, ja verkkolaite ja manuaalit mukana. Oiva vempele hyödyntää vanhat pienet CF kortit. Jos näyttää siltä, että CF-kortteja ei repusta löydy, niin saat mukaan pienen pinon niitäkin.

Noutohinta 40€