Digivallankumous edessä?

Verkkosivut ja verkkokaupat, digijulkaisut ja multimediat näyttävästi ja ketterästi.

Digi

Verkkosivut, sähköpostimarkkinointi, digijulkaisut, yrityspresentaatiot, bannerit ja multimedia.

Modernit WordPress -sivut ovat sekä näyttäviä ja helppoja ylläpitää. Teen juuri sinulle sopivat verkkosivut ja näppärät verkkokaupat ketterästi ja varmasti. Verkkosivuihin voidaan hienon visuaalisuuden lisäksi yhdistää sähköpostimarkkinointi, uutiskirjeet ja sivujen käyttäjien seuranta. Näet, millä sivuilla asiakkaasi käy ja mikä heitä eniten kiinnostaa.

Sivut toimivat kaikilla päätelaitteilla pöytäkoneesta tabletteihin ja kännykkään ja skaalautuvat itsestään sopivaan kokoon. Näin ne näyttävät aina yhtä hyviltä ja ovat helppolukuisia kaikilla välineillä.

Onko sinulla lehti, joka tarvitsee rinnalleen digilehden? Tai mietit kokonaan digitaalista verkkojulkaisua? Tähän on erinomaisia ratkaisuja! Digiversio on selattavissa kaikilla päätelaitteilla ja voit rajoittaa sen lukemista vain tilaajille, printtilehden saajille tai voit näyttää vapaasti muutamia näyteartikkeleita tilauksien lisäämiseksi. Mahdollisuudet taipuvat sinun tarpeisiisi, ja niistä lähdetään.

Multimedian avulla saadaan tuotteet ja palvelut uudella tavalla esille. Muutaman minuutin kiinnostava ja näyttävä tarina nettisivuilla ja Youtubessa saa kansan liikkeelle, ja yks kaks yleisöä voi ollakin tuhansia. Näitä on tehty lukuisia, alla on yksi ja lisää esimerkkejä Referenssit -sivulta.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, mikä on sinun kannaltasi kätevin tapa tehdä digivallankumous!