Messut, näyttelyt ja promootiot

Tuo asiasi houkuttelevasti esille siellä, missä ihmiset liikkuvat

Promo

Messuosastojen, näyttelyiden ja tapahtumien suunnittelu, toteutus ja näyttelytuotantojen ohjaus.

Parhaiten asiasi tulee esille näyttämällä. Olen vuosien ajan tehnyt messuosastoja, näyttelyitä ja promootioita mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Yritysten esittelyjä palveluineen, suuria ja pieniä messuosastoja, valokuvanäyttelyitä ja erilaisia tapahtumia. Näyttelyn tekemisessä on monia mahdollisuuksia, se voi olla pieni auton takakontissa kulkeva messuosasto, joka on nopea pystyttää näyttäväksi pikkuosastoksi, tai vaikkapa ulkoilmaan tarkoitettu kiertävä suuri kokonaisuus. Nykyajan materiaaleilla ja hyvällä suunnittelulla voidaan toteuttaa huimia juttuja.

Parhaimmillaan nämä ovat silloin, kun näyttelyyn lisätään monimediallisuutta, verkkosivusto tai kampanjasivusto tuo asialle huimasti lisäarvoa ja antaa kävijöille lisää tietoa. Multimedian käyttö pysäyttää ohikulkijat ja vaikkapa QR-koodien kautta kävijä saa täsmätietoa.

Näyttelyn lisäksi kannattaa tehdä hyvät materiaalit sosiaaliseen mediaan, jolloin ajantasainen tiedottaminen on helpompaa ja se tuo lisää kävijöitä. Kaikki rakennetaan selkeäksi paketiksi, jonka kanssa voit lähteä vaikka maailmankiertueelle -tai kotikylän tapahtumaan!