Käytettyjä valokuvausvarusteita edullisesti!

Kamerareppuja ja -laukkuja on runsaasti, jokaiselle jotakin. Kaikki romppeet on tutkittu ja toimiviksi todettu, jos jotakin puutetta on, se on mainittu esittelytekstissä ja otettu huomioon hinnassa. En ole ihan hatusta temponut näitä hintoja, vaan olen hakenut maailmalta samojen tai vastaavien kapistuksien myynti-hintoja ja kohtuullistellut niitä.

Moni on jo saanut uuden omistajan, osa meni jo esittelyissä ennen kuin ne tänne kerkisin saamaan. Mutta vielä on kamaa jäljellä reilusti yli omien tarpeiden ja päivitän tätä sivua, kun jotakin kelvollista tulee eteen. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla suoraan esittelytekstin alla olevasta napista. Kerron mielihyvin lisää.

Koko letka on tässä samalla sivulla, rullaile eteenpäin! Lisää tavaraa on tulossa, kun varastojen perukat alkavat avautua, niitä laitellaan tänne, kun kerkiän ne käymään läpi ja kuvaamaan.

Kaikki kamppeet löytyvät Helsingin keskustasta Katajanokalta, tarkempia ohjeita kiinnostuneille sähköpostissa.

T: Jussi Leppänen

P.S. Sovittelen paikan päälle jatkossa ajankohtia kiinnostuksen mukaan, jolloin tavarat ovat nähtävissä ja kokeiltavissa. Kaupat tehdään käteisellä paikan päällä.

LowePro Long Lens backpack ja 6 kpl yhteensopivia objektiivilaukkuja

Tässä on jokaiselle kuvauskeikalle sopiva ratkaisu, jos omistat ison teleobjektiivin. Voit ottaa ison lasin mukaan ja juuri sen verran muuta optiikkaa, kuin keikalla on tarvis ja kantosysteemi on aina sopivan kokoinen. Erilliset objektiivilaukut kiinnittyvät tukevasti runkoon, ja näistä voi kasata juuri kuhunkin tilanteeseen sopivan systeemin. Pikkulaukut menee vaikka vyöhön silloin, kun ei isoa reppua tarvita. Tässä kulkee mukavasti jopa 600mm tele kameraan kiinnitettynä valmiina tosi toimiin. Tai 400-500 m ja vararunko laajakulmalla. Suuri etutasku, johon mahtuu esim ammattilaisrunko. Reppu ja objektiivilaukut ovat todella vähän käytettyjä, ei juuri ole käytön jälkiä.

Tämä myydään pakettina hintaan 120€

Tenba iso olkalaukku ammattilaiskalustolle

Suurikokoinen Tenba ProDigital-olkalaukku ammattilaiskalustolle Tähän mahtuu ammattilaisurunko 2.8 kalustoineen, salama + muuta tarpeellista. Oma lokero 15″ läppärille. Sisältöön pääsee nopeasti käsiksi myös suoraan laukun päältä kameran saa esille kun laukku on olalla.

Toimii myös videovarusteiden kanssa.

Tämä laukku on lähes käyttämätön. Tästä hintaan 80€

Ansakuvauksen huippujärjestelmä luontokuvaajalle -tai ihmeiden tekoon studiolle

Tässä se on kaikkien ihmevärkkien äiti. Vehje naruttaa minkä tahansa elikon juuri sopivaan kuvakulmaan lasereiden avulla, tällä voi kuvata elukoita pesäkloilla tai pihapiirissä -kaikki jäävät kiinni. Ristikkiäisten lasereiden avulla voi asetella juuri oikean kohdan kuvakentällä, ja kun kohde osuu siihen, niin etukäteen sommiteltu kuva on tallessa.

Muutamalla napilla ohjelmoitavassa kontrollerissa on toimintoja mielin määrin. Mukana on antureita moneen tarpeeseen, laserit, ääni, valo -kameran ja salamat saa laukeamaan sekunnin murto-osilla juuri oikealla hetkellä.

Tämä on se vehje, jolla on otettu ne ihmeelliset vesipisaroiden putoamiskuvat, ilmapallojen posautukset jne. Hiiren liike anturin päällä laukaisee kameran, anturin voi piilottaa kevyiden lehtien alle jne.

Valmistajan sivuilla on lisää ihmeteltävää ja asiaa, täältä löytyy runsaasti esimerkkejä ja ohjeita. Myös uusien varusteiden hinnat: https://www.bmumford.com/photo/camctlr.html

Luontokuvaajille asiaa tässä: https://www.bmumford.com/photo/creatures/index.html

Paketissa on mukana kaikki tarpeellinen:

  • 2 x Laser sensor
  • High Speed Light sensor
  • Flat Disk Acoustic sensor
  • Optical interruptor sensor
  • Kaapeli Nikon (D70) -järjestelmille. (muiden kameroiden kaapelit käy myös, standardi liitin)
  • Ohjelmointiyksikkö
  • Manuaalit

Tämäkin lähtee edullisesti, 390€ koko setti

Bush Hawk olkatuki telekuvaukseen

Tällä kuvaa pidemmälläkin telellä kasivaralta vakaasti, ei rasitu selkä ja hartiat. Amerikkalainen BushHawk on vallan maineikas tällä alalla -jos esimerkiksi lintujen kuvaus käsivaralla on laji, jota haluat harrastaa, tässä on siihen juuri se mitä tarvitset. Taipuu moneen asentoon ja jokaiselle kuvaajalle sopivaksi. Videokin sujuu telellä käsivaralta rauhallisemmin, kun on kunnon tuki.

Mukana Nikon Pro- kameroiden laukaisuliitin. Canon ym kameroille saatavilla omansa.

Tässä video-esittely systeemistä: https://www.youtube.com/watch?v=AZvtk0-yO_c

Tästä edullinen ja monipuolinen tuki kalliille teleobjektiiville hintaan 50€

Lowepro näppärä olkalaukku pro-kameroille

Tämä on varmaan pienin mahdollinen olkalaukku, johon mahtuu pro-dslr-runko ja kolme objektiivia tai vaihtoehtoisesti ne kaksi tärkeintä lasia ja salama. Vaikea kuvitella, että tämän pienemmällä nyssäkällä siitä selviäisi -mutta tässä on se kaikki! Kunto on hyvä ja vähän on käytetty -ei juurikaan käytön jälkiä.

Tästä pro-setille näppärä kassi 50€!

Tamrac Pro olkalaukku

Tamracin Pro -malliston olkalaukku, perinteinen mutta hyväkuntoinen. Valmistettu USA:ssa ennen kuin kiinalaiset valtasivat markkinat. Tähän on kahdet sisustukset ja näitä sisäkaluja on enemmän kuin tarpeeksi. 2 ammattirunkoa, pystyyn mahtuu 2.8 70-200 lasi ja rutkasti muuta lasistoa ja tarpeita. Sisustus myös rungoille, optiikoille ja kameravalmistajien isoille salamoille.

Tämä yksilö hintaan 50€

Lowepro suuri kuvausreppu PhotoTrekker AW II

Tähän reppuu mahtuu kaikki mahdollinen, 400-600 mm tele, pari ammattilaisrunkoa, 2,8 zoomeja 3 kpl + lisävarusteet. Repussa on lisäksi irroitettava ulkoreppu, johon menee retkivarusteet. Todella hyvät säädettävät kantovaljaat. Reppu on käytetty, ja sen vetoketju toimii vaan toiseen suuntaan. Mutta muuten tästä saa matkakumppanin vielä monelle kuvausreissulle. Eikä ole hinnalla pilattu.

Tämä yksilö hintaan 30€

Manfrotto Expan -taustakartonkipidikkeet

Klassikko alallaan, nämä ovat hyväkuntoiset ja varustetut metalliketjuilla. näitä pitäisi olla 2 settiä, ehkä se toinen löytyy jostakin varastojen perukoilta. Tämä vehje ei ole muuttunut miksikään, samaa myydään tässä: https://www.digitarvike.fi/product/5085/manfrotto-046mc-expan-rullatelinesetti-metalliketjulla 

Nyt lähtisi hintaan 35€ per setti

Edelkrone Modula 3 video rig

Edelkrone modula 3 laadukas videorigi käsikahvalla ja EVF-pitimellä. Tähän saat kasattua kaikki, mitä tarvitset videon kuvaamiseen käsivaralta, kuvausotteita on useita ja kuvausergonomia toimii kaikissa asennoissa. Materiaali on alumiinia ja rakenne on kaiken kestävää.

Tästä löytyy videoesittely kapineesta: https://www.youtube.com/watch?v=C3VWnPBWxug

Koko setti on uudenveroinen ja tehtaan pakkauksessa, tämä kustansi aikoinaan aika paljonkin, mutta nyt lähtee hintaan 250€