Printtiä kaikkiin tarpeisiin

Lehdet, esitteet, isot ja pienet kirjaprojektit, pakkaukset, painotöiden hallinta ja konsultointi ammattitaidolla ja kokemuksella. Painotöiden toteutusta kotimaassa ja euroopassa.

Print

Esitteet, lehdet, kirjat, mainoskampanjat, myymälämateriaalit, pakkaukset, etiketit, vaativat erikoispainatukset.

Pitkä kokemus painotöiden suunnittelusta, tuotannosta ja niiden hallinnasta helpottaa varmasti painotyöprojektisi läpivientiä. Tällä alalla on tehty kaikkia pienistä lipareista yli 500-sivuisiin kirjoihin.

Markkinointimateriaalin uudistus printtiin ja nettiin on oiva tapa lisätä myyntiä ja saada asiakkaat huomaamaan tarjontasi. Printin ja digin yhdistelmä toimii monesti parhaiten, kun halutaan tavoittaa kohderyhmät -esimerkiksi printti- ja digilehden yhdistelmä tilaajille on oiva tapa saada lukijat mukaan!

Monesti painotyö on jo itse lopputuote; Esimerkiksi kirja tai kalenteri ovat useimmiten myytäviä tuotteita, ja silloin niiden huolellinen suunnittelu ja tuotanto on ensiarvoisen tärkeää. Kun tarvitset kirja- tai lehtiprojektillesti tekijää, joka pukee ajatuksesi valmiiksi tuotteeksi varmasti ja luotettavasti, ota yhteyttä. Toimin tarvittaessa kuvatoimittajana, olen mukana kanssasi sisällöntuotannossa ja kehitän tuotteesi sellaiseksi, että se todella kuluu kansan käsissä.

Voit saman tien unohtaa kaikki painotyömaailman painajaiset, kuljetan sinut tämän viidakon läpi sujuvasti ja varmasti.