Neogen Design Oy

Muotoiluyritys, jossa kokemus ja ketteryys asuvat samassa talossa
Vuodesta 2007 lähtien Neogen on palvellut suuria ja pieniä asiakkaita laidasta laitaan. Toimivat suunnitteluprosessit ja joustava asenne tuottavat tuloksia ilman tuskaa. Käytännön työssä koeteltujen etenemismallien avulla päästään pureutumaan kaiken tyyppisiin haasteisiin.
Graafisen suunnittelun saralla Neogen toimii sen kaikilla osa-alueilla ja ovatpa nämäkin sivut omaa tuotantoa alusta loppuun.

Verkosto

Käytettävissä on kattava verkosto eri alojen ammattiosaajia kaikkeen tarpeeseen kirjoittajista biologeihin ja teollisista muotoilijoista elokuvan tekijöihin. Hyvät yhteydet teknologian tuotantoon oman osaamisen lisäksi avartavat mahdollisuuksia digipuolen toteutuksiin. Jokaiseen projektiin voidaan koota oikea ryhmä täsmäosaamista.
Neogen toimii tarvittaessa projektivastuullisena ja huolehtii aikataulut ja kustannukset kuntoon. Asiakas saa kaikki palvelut suunnittelusta tuotantoon saman katon alta.

Branderi on uusimaalainen viestinnän toimisto, jossa olen perustajajäsenenä myös vahvasti mukana. Branderin kautta syntyy monen moista markkinointiviestintää hyvän tiimin kanssa. Branderissa on hyvä draivi, ja se myös näkyy asiakkaille. Käy tutustumassa!

Jussi Leppänen

Jussi Leppänen

Graafinen suunnittelija, brandinrakentaja ja sisällönkehittäjä. Valokuvaaja ja kirjoittaja.

Kokemusta

Kauppamainos Oy
Ogilvy & Mather Oy (Art Director)
Anderson & Lembke Oy (Art Director)
Recommended Finland Oy (Yksi yhtiön perustajista, Art Director)
Neogen Design Oy vuodesta 2007

Koulutusta

Taideteollinen korkeakoulu, koulutuskeskus 1986.
Lukuisia ammattikursseja ja workshoppeja akselilla Karkkila-New York kaikkina näinä vuosina. Web Designer -ammattitutkinto, AEL 2011-2013 ja Adobe Digital Publishing Suite 2014-2015.
Omaa koulutustoimintaa mm. kuvankäsittelyn, valokuvauksen ja kuvallisen ilmaisun aloilla.